Neurokinesist

Anne van Rooij

In 2014 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met als afstudeerrichting Neurologische Revalidatie. Wat ik belangrijk vind binnen de revalidatie is dat elke patiënt individueel bekeken wordt en we een persoonsgericht behandelplan opstellen in samenspraak met de patiënt, om zo de revalidatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Neurokinesist

Laura Gabriëls

In 2020 studeerde ik aan de Universiteit van Antwerpen af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij neurologische aandoeningen. Tijdens het revalidatietraject vind ik het belangrijk om te vertrekken vanuit de persoonlijke doelstellingen en interesses van de patiënt. Mensen zien groeien richting hun doelen is mijn grootste drijfveer en de belangrijkste reden waarom ik ooit startte aan mijn opleiding als kinesitherapeut.

Neurologopedist

Heleen Geudens

In 2012 behaalde ik met onderscheiding een bachelor in de logopedie aan de Hogeschool Gent. Vervolgens specialiseerde ik me in de behandeling van slikproblemen, stemstoornissen en mimetherapie. Elke dag begeleid ik elke persoon met passie en zorg. Personen in elke fase van het traject de meest optimale begeleiding bedienen, is mijn doel.

Neurologopedist

Pauline Spoormans

In het jaar 2021 studeerde ik af aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde ik mijn diploma als Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen. Naast mijn deeltijdse functie als neurologopedist in het Ziekenhuis Geel AZ Sint-Dimpna begeleid ik volwassenen met neurologische spraak- en taalproblemen, slikstoornissen en een perifere aangezichtsverlamming (mimetherapie). De noden en wensen van de patiënt staan voor mij centraal, zodat de beste logopedische ondersteuning en expertise geboden kan worden.

Neurologopedist

Mélanie Van Gorp

In 2012 behaalde ik mijn Bachelor Logopedie aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Nadien heb ik 10 jaar ervaring kunnen opdoen in het AZ Turnhout, waar ik mijn rugzakje verder heb kunnen vullen met kennis over neurologische problematieken. Ik heb me verder verdiept in de behandeling van slik-, spraak- en taalproblemen bij personen met een neurologische aandoening en mimetherapie na een aangezichtsverlamming. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen in hun revalidatieproces en vind het belangrijk hen goed te ondersteunen in deze vaak erg moeilijke periode in hun leven.